De meest moedige leerlingen zijn zij die een workshop moeten ‘doorstaan’ omdat ze gestuurd zijn door school, omdat ze verplicht zijn een cultuurvak bij te wonen. Hun weerstand is vaak gigantisch groot en als ik ook hen kan uitdagen om in in beweging te komen, fysiek en mentaal en dan de verandering zie in hun oogopslag en dynamiek, dan zou ik durven stellen dat een workshop krijgerskunde een duurzame ervaring is die doorwerkt tot in het klaslokaal. Ik wacht met smart op de komst van de leraren, want als leraar en leerling samen Warriors d’ amour zijn: wow!! Geschikt voor basis,- en voorgezet onderwijs. In en Outdoor. Voor een unieke ervaring tijdens cultuurweken en een bijzondere aanvulling tijdens werkweken. Of…in te schakelen bij pestgedrag! Prijzen op aanvraag.
Naast eenmalige workshops geef ik ook reguliere danstheaterlessen in het Danslaboratorium, zie kunsthuystexel.nl

“Jouw workshop heeft al die vijftien meiden iets bijzonder waardevols gegeven. Een stukje trots, kracht en plezier in zichzelf en de mogelijkheden van hun eigen lijf en kunnen. Dat zijn dingen die je niet leert in de schoolbanken maar die zo essentieel zijn voor de ontwikkeling die ze doormaken; van kind naar volwassene.” Muriel Mast Docente engels OSG Texel

sneek

sneek-yoga

Creative Warriors d’amour: Leerlingen van een middelbare school laten het achterste van hun tong zien tijdens de CKV vakken. Uiten krijgerskunde op creative wijze. Real Daredevils!

ckv

school-els

kids-els2

young-warriors

vrije-school2

solo4

Creatieve Krijgerskunde tijdens CKV projecten & Cultuurweken met VMBO leerlingen

soulsuper

Een opdracht aan VMBO leerlingen om dat wat je aan teambuilding in de studio hebt geleerd, te gaan ‘testen’ in de buitenwereld. Wat doe je wanneer je uit je comfort zone raakt. Blijf je verbonden met je team of valt het uit elkaar? Help je elkaar? Ware krijgerskunde, immers een catwalk binnen lopen is leuk, maar heb je de moed om ook zo waardig een recht op te lopen in de Hema, Blokker en winkelstraat? Blijf je trouw aan jezelf en je team als je voor publiek staat? Of wordt de angst je de baas? Warriors d’amour geeft handvaten aan pubers om hun zenuwen de baas te blijven.

catwalk-outside

catwalk-inside

wielewaal

boom-yoga

Warriors d’amour: in & outdoor!
at-sea5

Kleine en grote groepen krijgers onder mijn hoede, zoals op het schoolplein van een basisschool op Texel, waar alle leerlingen zich verzameld hadden om samen ‘wakker te worden’ tijdens Het Nationale Ontbijt. Is dat wellicht de ultieme eigenschap van een krijger: wakker in het leven staan.

thijsse

thijsse3

Een dappere krijger uit de kinderdansgroep die met verve durft te leiden bij een optreden tijdens de Week van de Zee -EcoMare- Texel:

dunja-week-van-de-zee

Improvisatie Performance van de meiden groep op de trap van Theater de Vest Alkmaar tijdens de dansdagen in 2007.

trap-alkmaar

Still uit de korte dansfilm Ontmoetingen [2013]

lola

Still uit de korte dansfilm Profundezas Incertos [2006] opnames o.a. op de veerboot Dr. Wagemaker van Texel. Dans op locatie!

wagemaker