Elke workshop van Warriors d’amour is uniek. Dat komt door jouw gezelschap. Die bepaalt in zekere zin de vorm. Ondergetekende verzorgt de inhoud. Willen jullie een meer dansante vorm van krijgerskunde? Kan! Of juist een sportieve? Een meer verstilde? Ook een mogelijkheid. Misschien wil je een vriendschap verdiepen, uitdagen of vieren? Iemand ondersteunen? Verrassen? Een hart onder de riem steken? In het zonnetje zetten? Een prille liefde/vriendschap prikkelen of een zeer vertrouwde bezegelen? Een verjaardag op speciale wijze vieren? Een bruid of bruidegom je respect betuigen? Of wellicht heb je de moed opgevat om een conflict te willen ‘bespreken’? Veel is mogelijk in Warriors d’amour! Raak je nieuwsgierig, hoe dat voelt: een gezelschap van Warriors d’amour om je heen, wil je weten of er een Warrior d’amour in jullie schuilt? Neem contact op via mail of app, of bel.

“Met een groep van 18 personen, 10 kinderen en 8 volwassenen, in de leeftijd van 3 tot 43 jaar hebben wij een workshop dans bij Ericka en Severin gevolgd. Een geweldig mooie ervaring om dat met goede vrienden te doen. Wij vonden het heel erg bijzonder dat iedereen mee deed (zelfs de dans-sceptici onder ons). De combinatie van dans en trommel was geniaal. Zo vond iedereen iets van zijn gading. De bezielende leiding van Ericka maakte dat je vanzelf mee ging doen… Een aanrader dus”. Maaike Vaes Vaes Advies/Rotterdam

Onderstaande foto’s zijn afkomstig uit zowel mijn moderne danstheaterlessen voor Grande Dames op Texel als van eenmalig gehouden workshops met diverse groepen van ‘de overkant’.

dames

 

dames2

dames3

Krachtige Vriendinnen op de dansvloer

friends

dames4

Krijgerskunde voor vrouwen met borstkanker: De Kracht van Tederheid

womanwizard

Vriendinnen en hun dochters op de krijgersvloer. Dit keer gecombineerd met live percussie van Severin Candel.
mardou6
mardou

mardou2 mardou3 mardou4 mardou5

Jong en oud; krijgers aan zee

at-sea

Warriors@sea in de buitenlucht! Beach Warriors d’amour!

at-sea5

at-sea6

sea

Krijgerskunde op elk moment van de dag. In de ochtend, bij het krieken van de dag op het Wad, of bij ondergaande zon aan het strand bij bijv. Paal 9, 12, 15, 17, 19, 20, 21, 28, 33 op Texel.

at-sea-group

Vriendschappen zijn er in alle vormen en maten, zo ook hier: vriendinnen op de dansvloer:

kapel

Concentratie is het begin van alles…

wieber-kids

Onderga ‘n [pittige] battle, zoals hier tijdens een krachtmeting tussen 2 leerlingen.

battle

daam-en-ardon

friends-ardon-en-daam

Vrienden op de dansvloer zonder elkaars taal te spreken. Een meisje uit Letland en een meisje uit Nederland. Lichaamstaal zegt vaak meer dan genoeg. Zonder elkaar te kennen uiten ze een vriendschappelijke waardering voor elkaar. Plezier en vertrouwen. Misschien gaat zoiets makkelijker als je jong bent? Staat u nog open voor ‘vreemden’. Wilt u eerst van alles weten over de ander voordat u zich bloot geeft? Wat is vertrouwen eigenlijk?  Vertrouw ik mezelf? Onderstaande oogopslag is wat mij betreft een krachtig gezicht van liefde. Liefde zonder taal. De essentie van een Warrior d’amour.

friends-greta-jinthe

Vrijgezellenfeest in het bos

mare