Bedrijven kunnen een workshop Warriors d’amour boeken om hun team een boost te geven, managers inzicht te geven in hun leiderschap, collega’s een hart onder de riem steken, jubilea te vieren of op geheel andere wijze aspecten van krijgerskunde in te zetten, zoals Mantje Lifestyle Store Texel deed: om de modellen op de catwalk energiek en zelfbewust de nieuwe kledinglijn te presenteren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw gezelschap te doen schitteren!

“Je zou t-shirts moeten gaan verkopen met “I survided Ericka!” mijn hemel wat kan jij direct zijn zeg!” aldus een manager tijdens een workshop krijgerskunde.

Jee wat een mooi eerste seminar was dat zeg! Een schitterende eerste dag en een intense bezielende tweede dag: en dat laatste is natuurlijk volledig aan jouw zinderende leiderschap te danken. Ik wil je daarvoor diep danken. Het klopte helemaal met mijn wensen t.a.v focus en effect en veel meer dan dat. Ben een gelukkig programmaleider zo.”  aldus Alexandra Bijland, programmaleider Leergang Operationeel Leiderschap Publiek Domein Utrecht

schoonmakers-warriors

rugby-warriors

koor

koor2

aan-zee6

Ook een facet van Warriors d’amour: Modellen [van Mantje Lifestyle Store Texel] ‘klaarstomen’ voor modeshow van oude en nieuwe visserstruien in Museum Kaap Skil op Texel waar de collectie visserstruien van Stelle Ruhe [nog tot eind februari 2017] gepresenteerd worden. It’s all about an open mind, attitude & energy!

catwalk-kaap-skil

catwalk-kaap-skil2

en opnieuw voor de collectie van Mantje Lifestyle Store Texel voor Ronde Om Texel. Echte warriors besteden hun tijd goed, zoals onderstaande foto’s laat zien. De catwalk laat op zich wachten, prima, gaan we opwarmen aan zee!

catwalk-kaap-mantje2

catwalk-kaap-mantje